BALIKESİR / BANDIRMA - Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi

Mrt

2024 Yılı TÜBİTAK proje yarışmalarına "Değerler Eğitimi" alanında "Dostlar Beni Hatırlasın- Aşık VEYSEL" projesi ile   katılan ve Balıkesir bölgesinden seçilen 20 proje arasında yer alan, Müdür Yardımcımız Aslıhan MUTLU danışmanlığında Zehra Nur EKİCİ, Berra Nur EKİCİve Efe ATALAR'dan oluşan okulumuz TÜBİTAK ekibi 04.03.2024 Pazartesi günü Bursa Bölge Finalleri için gittikleri Eskişehir'de Stantlarını açarak projelerini ziyaretçilere tanıtmaya başladılar. Proje ekibimize okulumuz adına teşekkür ediyor, final elemelerinde tüm varlığımızla başarılar diliyoruz

Şbt

TÜBİTAK Projemizle bölge sergisine davet edilen okulumuz göğsümüzü kabarttı.Bu sene rekor sayıdaki projeler arasında 7 önemli şehirimizinde dahil olduğu TÜBİTAK Bursa bölgesinde ilk yüz'e girerek bilimsel alanda gücümüzü ortaya koymanın mutluluğu içerisindeyiz.

Danışmanlığını okul müdür yardımcımız Aslıhan MUTLU'nun yaptığı ve Efe Atalar,Berra Nur Ekici ve Zehra Nur Ekici isimli öğrencilerimizin yürüttüğü ''Dostlar Beni Hatırlasın''Projesi ile TÜBİTAK Projesi 2024 elemelerini geçip Eskişehir 'de yapılacak olan sergiye davet edildik.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tebrik eder Eskişehir'de başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda enerji verimliliğ haftasıyla ilgili öğrencilerimiz ile birlikte konu hakkında sınıflarda çeşitli videolar ile bilgilendirme yapılmıştır.

Ayrıca  12 sınıflar arasında E şubemiz tasarruf konusunda ayın sınıfı olarak seçilmiştir.

Ock

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper GEZERAVCI Türkiye de ilk füzecilik çalışmasını yapan ŞMG Lisesi öğrencilerimizin fotoğrafını paylaşarak''zamanı geldi''ifadelerini kullandı.

17/01/2024 de gerçekleşecek olan ve ilk türk astronot olarak uzaya fırlatılacak uzay aracında yer alacak Alper GEZERAVCI ya başarılar diliyoruz.

Türkiyede canlı yayına bağlanacak olan 3 okuldan biri olmanın farklı gururunu yaşıyoruz.

Ock

2023- 2024 yılı Balıkesirde oynanan futbol turnuvasında Genç erkekler kategorisinde Futbol il ikinciliği ödülü alınmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda savaş muhabiri Coşkun ARAL'ı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Okulumuz fotoğrafcılık kulübünün girişimleriyle 17 Eylül Üniversitesi  Medya ve İletişim bölümünün katkılarıyla güzel bir söyleşi gerçekleştiren değerli Coşkun ARAL'a teşekkür ederiz

Ock

ŞMG Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öncülüğünde Değerli Coşkun ARAL (Savaş Muhabiri) ile

''SAVAŞ MUHABİRLİĞİ VE KRİZ DÖNEMLERİNDE GAZETECİLİK'' adı altında yapılacak olan söyleşiye tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

Balıkesir Üniversitesi,Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi olarak ortak yapacağımız SİBERAY Güvenli Teknoloji Semineri 26/12/2023 günü okulumuz da gerçekleşmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun da katılımıyla gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitlerimizi anma gününde Son Kurşun Anıtına yürüyüşümüzden kareler.

Ruhları Şad olsun.

Ara

Okulumuzda 10 Aralık İnsan Hakları Günü için çesitli etkinlikler düzenlendi.İçinde bulunduğumuz zaman diliminde dünyada yapılan haksızlıklar ve zulümler,''İNSAN HAKLARIYLA İNSANDIR''mesajı ile dile getirildi.Bu etkinlikte emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşşekür ederiz.